HÖSTENS STÄDDAG Lördag den 9 Oktober kl 10.00

Nu är det dags att fixa höstfint i området!

Lördag den 9 Oktober kl 10.00

Men med tanke på den fortsatta rådande situationen blir städdagen annorlunda även denna höst.

Vi som inte behöver sitta i karantän eller är del av en riskgrupp samlas lördagen den 9 oktober vid stora lekparken kl 10. Vi röjer sly, tar bort nedfallna löv och kvistar samt allmänt snyggar till det i området. Vi tar också bort den tillfälliga fållan på ängen och gör en uppfräschning av området runt stora lekplatsen.

Alla som har tar med egen räfsa, borste, handskar eller annat lämpligt redskap som man vill använda vid städningen. Om du också har egen skottkärra ta gärna med den så får vi lätt bort uppsopat material. Glöm heller inte att flytta bilen från gästparkeringen så vi kommer åt att städa även där.

Vi kommer inte att bjuda på korv eller dricka denna städning heller p.g.a. smittorisken.

Välkomna!

Mvh Styrelsen

Städdag våren 2021

VÅRSTÄDNING!

LÖRDAG 17 APRIL KL 10.00

Nu är det dags att fixa vårfint i området.

Men med tanke på rådande situation blir städdagen lite annorlunda även denna vår.

Vi som inte behöver sitta i karantän eller är del av en riskgrupp samlas vid stora lekparken kl 10 för att hjälpas åt att städa i vårt område. Vi behöver bl.a rensa bort löv och allmänt städa upp efter vintern, tillsammans bestämmer vi på plats vad som ska göras.Alla tar med egen räfsa, borste, handskar eller annat lämpligt redskap som man vill använda vid städningen. Om du har skottkärra ta gärna med den också så får vi lätt bort uppsopat material. Glöm heller inte att flytta bilen från gästparkeringen så att vi kommer åt att städa även där.


Vi kommer inte bjuda på korv eller dricka denna städning p.g.a. smittorisken. Men alla som vill är naturligtvis välkomna att ta med eget fika att njuta av i det förhoppningsvis finare och varmare vårvädret

Årsmöte 2021

Samfällighetens årsmöte 18 februari 2021 är digitalt p.g.a. pandemin och rådande begränsningar i antal som bör träffas. Varje hushåll som är intresserade av att delta på mötet behöver ange en e-postadress som styrelsen kan skicka möteslänken till. Mötet kommer att äga rum via TEAMS. Appen behöver laddas ned inför mötet. Om du inte har möjlighet att koppla upp dig via dator eller mobil så kan du para ihop dig med en granne.
Meddela e-postadress och skicka eventuella frågor till styrelsen@lindholmensf.se.

Städdag

Lördag 17 Oktober -Kl 10.00

Vi samlas i parken för att hjälpas åt att städa.

Vi behöver bl.a. stänga komposten och göra en större röjning av växtligheten i Lekparken. Rutchkanan behöver målas och bordet med bänkarna oljas. Om ni har lämpliga redskap hemma får ni jättegärna ta med er det.

Ni är välkomna att höra av er innan med idéer, och om några är frivilliga att ta tag i projekt och handla material innan så hör er av till mig:

Jeanette, Tulpanvägen 4

Efteråt så bjuder vi på korv med bröd och dricka!

VÄLKOMNA!

Städdag

Lördag 25 April

Kl 10.00

Med tanke på den rådande situationen blir städdagen lite annorlunda i vår.

De som inte behöver sitta i karanän/är del av en riskgrupp samlas i parken för att hjälpas åt, men naturligtvis med behörigt avstånd till varandra.

Vi behöver bl.a. öppna komposten, rensa bort lite löv och allmänt städa upp lite efter vinterns framfart.

Vi kommer inte bjuda på korv och dricka denna städning p.g.a. smittorisk, men alla som vill är naturligtvis välkomna att ta med eget fika att njuta av i det förhoppningsvis fina vädret.

Årsmöte 2019

  • Boka in årsmöte: Onsdag den 13e februari 2019 kl 19-21 i Gustav vasaskolans matsal, behörig kallelse kommer.
  • Motioner till detta möte måste ha inkommit senast den 21a januari för att vi ska hinna förbereda allt.

Vi i styrelsen önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

STÄDDAG!

LÖRDAG 13 OKTOBER – KL 10.00

Vi samlas i parken för att hjälpas åt att städa undan sommaren och fixa inför vintern. En att-göra-lista kommer finnas.

Efteråt så bjuder vi på grillad korv med bröd och dricka!

« Äldre inlägg